България, гр. Елхово 8700, обл. Ямбол, ул. Търговска 1
Телефон/факс: +359 478 88583
Елвира Христова - GSM: +359 899 157 925;
e mail: elvira@newhomesv.com; skype: newhomesv.com

Просторно, обзаведено студио в Слънчев Ден 5, на 4 км от плажа в Слънчев бряг
Слънчев бряг, Несебър | 1 Бани | 60.35 кв.м | Апартаменти
€ 26 000


Реф. No. SF2847
В града Слънчев бряг
Регион Черноморско крайбрежие
Вид на имота Апартаменти
Бани 1
Гледка към хълмове, околна природа, басейн, съседни сгради
Застроена площ 60.35 кв.м

Детайли
  Апартаменти за продажба 1
  Построен 2007
  Етажи 3
  Статус Продава
  Цена на кв.м 431
  Площ 60.35 кв.м


Описание
Продажба на просторно, напълно обзаведено студио в комплекс Слънчев Ден 5, на около 4 км от плажа в к.к. Слънчев бряг, община Несебър

Местоположение: област Бургас, к.к. Слънчев бряг
Обща площ: 60,35 кв.м
Застроена площ: 53,92 кв.м
Етаж: 3
Етажи: 3
Спални: 0
Бани: 1
Балкони: 1
Цена: € 26000
Цена на м2: € 430,82

Комплекс Съни Дей 5 се намира на около 30 км от областния център - град Бургас, на около 7 км от общинския център - град Несебър, на тихо и спокойно място, на около 4 км от центъра и плажа на к.к. Слънчев бряг. Комплексът е разположен край село Тънково. В к.к. Слънчев бряг има целогодишно работещи супермаркети, различни магазини, ресторанти, кафенета, барове, заведения за хранене и развлечения, места за нощни забавления в летния период, дискотеки, медицински център, банки, аптеки, летни атракции, детски площадки, СПА центрове, казина, автогара. Комплекс Слънчев Ден V е разположен на живописен хълм и граничи с малка река. Уникалното местоположение предлага гледка към планината и Слънчев бряг.

Съни Дей V е затворен жилищен комплекс с ограничен трафик. Комплексът се състои от 8 модерни жилищни сгради с 300 апартамента и се разпространява на площ от 10000 кв.м.

Предлагаме за продажба на просторно, напълно обзаведено студио с обща застроена площ от 60,35 кв.м и застроена площ от 53,92 кв.м, което е разположено на трети жилищен етаж в триетажна жилищна сграда. Студиото е подходящо, както за целогодишно живеене, така и за отдих или отдаване под наем.

Сграда: монолитна / тухлена
Година на строителство: 2007 г.
Етап на строителство: завършено строителство

Удобства: Охрана, Контролиран достъп, Открит плувен басейн за възрастни и деца, Шезлонги и чадъри, Бар край басейна, Ресторант, Рецепция, Детска площадка, Магазини, Паркинг, Алеи за разходки, Красива озеленена територия.

Разпределение: всекидневна с кухня, трапезария и кът за отдих, баня с тоалетна и тераса с прекрасна гледка към околната природа.

Довършителни работи: Студиото е напълно завършено - ламинат на пода; боядисани с латекс стени и тавани; поставена ПВЦ дограма; поставени входна и МДФ интериорни врати; санитарен възел - напълно завършен и оборудван, теракота на пода, фаянс по стените, санитарна техника, бойлер; инсталиран климатик.

Обзавеждане: Студиото се продава напълно обзаведено и оборудвано.

Изложение: североизток
Гледка: хълмове, околна природа, басейн, съседни сгради
Отопление: климатик
Годишна такса поддръжка: 580 Евро.
За целогодишно ползване